Bezorging & Verzending
Onze visproducten worden na dat u uw bestelling geplaatst heeft, binnen 24 uur bezorgd. Dat betekent dat wanneer u uw bestelling voor 12.00 plaatst, u het de volgende werkdag al in huis kunt verwachten. Uw bestelde vis wordt gekoeld verpakt met meerdere koel elementen in een stevige tempex box. Dit zorgt er voor dat de vis het gehele verzendtraject super koud en vers blijft.
Wij garanderen u dat uw pakket koel en vers bezorgd wordt.
De verzending gaat via PostNL. U dient er voor te zorgen dat het pakket ten alle tijden in ontvangst kan worden genomen, of dat een van u buren dit voor u doet. Dit omdat anders de kans bestaat dat het pakket teruggestuurd wordt en dit is niet goed voor de verse vis. U hoeft natuurlijk niet perse de vis de volgende dag in ontvangst te nemen. U kunt er namelijk ook voor kiezen om van te voren de vis alvast te bestellen voor een bepaalde datum.
Ook is het mogelijk om de bestelling zelf op te komen halen op de Zoutketen 51 te Enkhuizen. Dit kunt u bij het plaatsen van de bestelling zelf aanvinken.  

Track & Trace Code
Na het plaatsen van uw bestelling kunt u de status hiervan bijhouden via de Emails die wij sturen. De eerste fase is ‘Wordt verpakt’ en vervolgens krijgt u een status update met ‘Verzonden’ waarna ook meteen de track & trace code volgt.
Met deze code kunt u via de PostNL link die u zult ontvangen uw pakket traceren en zo krijgt u een gerichte indicatie wanneer u de bestelling kunt verwachten.

Dagen van bezorging
Besteld u voor 12.00 wordt uw bestelling de volgende werkdag afgeleverd. Besteld u na 12.00 dan wordt uw bestelling de volgende werkdag verwerkt & verzonden. Dat betekent dat de dag van bezorging 1 dag later zal zijn. Wanneer u op vrijdag na 12.00 besteld zijn wij genoodzaakt de bestelling pas de maandag er na te verwerken en zult u deze dan dus Dinsdag in ontvangst kunnen nemen.

Plaatst u een bestelling van €50,- of meer? Dan vergoeden wij de verzendkosten! Mocht u klachten hebben over uw bestelling dienen wij dit direct na ontvangst te horen, zodat we een passende oplossing kunnen vinden.

Bij grote afnames is het handig om eerst even contact op te nemen via tel. Of Email.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.